galopp.ro » Despre noi » Istoric
Magyar
Română
vineri, 31 martie 2023

Istoric

Dupa doua sezoane de voltige cu ajutorul diferitelor organizatii sau persoane fizice, am decis ca a sosit timpul sa ne punem pe picioare proprii, urmarind idealurile proprii. Acest lucru s-a si intamplat in decembrie 2007 sub numele de Asociatia Galopp. Membri fondatori

  • Boér Noémi - presedinte
  • Góczi Attila - vicepresedinte
  • Boér Botond - secretar.

Cu sprijinul d-ului Dr. Ion Susa am primit ferma de pe drumul Careiului,, care am reusit sa punem la punct, incat sa ne simtim bine si noi, si caii nostrii. Caii au primit boxe de 12m2, cu adapator automat, in hala acoperita avem loc pentru 2 cai pe lonja, iar clubul am extins cu wc si dus. Pista am inprejmuit cu gard, in selar este loc pentru sei si articole de curatenie.

Din 2007 tinem antrenamente de voltije, la inceput am avut numai 2 copii ( vezi Clubul Pegasus / stiri ), azi avem deja 22, in categoriile prescolari, incepatori, avansati.   In anul 2009 am afiliat disciplina de voltije in Romania, inscris la Federatia Ecvestra Romana ( FER). Presedinta disciplinei si arbitru national este Dr. Boér Noémi. Cu aceasta ocazie am fondat si un club sportiv, Pegasus.

Primul concurs national pe cal artificial am tinut in mai, 2009, iar Campionatul National in noiembrie 2009. Incepand din 2010 tinem doua  concursuri nationale de calificare, primavara, iar toamna un Campionat National.

In anul 2008 am cumparat un teren de 4 hectare la Atea, unde am planificat un centru de recreere cu camping (96 locuri9 pensiune (6 camere), hala acoperita 20x40m. cererea de finantare am predat in noiembrie 2009.